020316 (Marauriel ~ Magic is everywhere, in the sea, in the sky, in the woods, in you)
Forside Add meg Om meg Kontakt

020316Dagen i går ble heldigvis fin da jeg klarte å komme meg på en kjempefin tur ut til et nydelig fyr ytterst ved havet kalt Stavneset sammen med mamma. Det er enda nydeligere om sommeren her, da er det fantastisk idyllisk å bare være der oppe å nyte å være til. Legger merke til at jeg virkelig savner sommeren nå. Er mildt sagt veldig lei av vinteren selv om den også kan være veldig fin. Har hatt nok av den nå, selv om det er viktig å prøve å godta det som er her og nå. Prøver å se etter vårtegn hver dag nå, det har endelig blitt Mars og våren er virkelig på vei. Har sett et par antydninger til den heldigvis i form av noen snøklokker her og der og et par knopper med hestehov men ikke så mye ellers. April er liksom den mer sikre vårmånenden, det er alltid i April at våren virkelig skyter fart, en nydelig tid i grunn, April og Mai, sistnevnte er en av favorittmånedene mine. Gleder meg til alt begynner å få farger igjen, blomstene kommer og alt det grønne. Da føler jeg meg mye lettere også. Turen til Stavneset anbefalest absolutt på det varmeste. Er en veldig lett gjennomførlig tur for de fleste som ikke har store handikapp, selv om det kan være litt snø og is om vinteren. Turen begynner helt Nordvest på Averøya. Skal komme med et innlegg med nærmere turbeskrivelse når det blir mer vårlig og sommerlig ute. Har lyst til å lage slike turbeskrivelse og opplevelseinnlegg, så tror jeg skal gjøre det framover når jeg orker det.


Elsker slike gamle hus og småbruk som disse. Likte virkelig stedet og plasseringen også, hadde ikke hatt noe i mot å bodd her, eller et lignende sted. Kanskje litt mye myr og knaus og litt lite skikkelig skog, men det er noe vakker med slike landskap også, med myr, berg og heier mot kysten.


Stavneset fyr.

Gårsdagens middag ble en slags indisk linse-dahl gryte. Veldig enkel og god, brukte mange økologiske ingredienser. "Rømmen" er havrebaserte Oatly imat  fraiche.

 

Dette er noen vårtegn jeg har sett i løpet av den siste tiden:

Gleder meg til å oppdage flere.<3

 

- Har du sett noen vårtegn i det siste ?
 

 • 2 kommentarer


  Naviana03.03.2016 kl.22:41

  Koselig at du blogger igjen :)

  Det er noen gåseunger på trærne her, men masse snø! ^^
  Marina Aurora03.03.2016 kl.23:05

  Naviana: Ja, blir nok ikke sånn innlegg hver dag men føler virkelig for å begynne litt igjen ^^
  Så fint, har sett litt her og der jeg også men ikke så mye. Er litt snøflekker her og der, masse snø i fjellene.

  Skriv en ny kommentar

  Marina Aurora

  Marina Aurora

  Jeg er Marina, en liten huldre/alveskapning som på en eller annen måte har forfjamse seg inn i menneskers samfunn. Jeg bestemte meg for å ha denne bloggen oppe for å skrive litt om det som opptar meg, om det som bringer glede og lys i dagene mine, om turer og naturopplevelser som gir meg mye mening og alt annet jeg kommer på og føler for. Jeg sliter for tiden med mye fysiske og plagsomme symtomer, og utmattelse som mest sannsylig og med høy sikkerhet er den trassige tilstanden M.E. Derfor tenkte jeg å holde oppe denne bloggen for å få ut litt som ligger på hjertet eller skrivetrang i tider jeg ikke klarer å gjøre alt for mye annet eller når jeg ikke føler meg på topp. Jeg har gode dager og dårlige dager og de gode dagene setter jeg pris på mer enn noe annet. Jeg er ellers veldig intressert i historie, kultur, kunst, folklore, vegansk mat, musikk, naturen og turopplevelser, dyr, hekseri og mye annet lignende. ~

  Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg Historiske opplevelser Kreativitet og kunst Mat og oppskrifter Natur Om meg Turer og naturopplevelser Veganisme

  Arkiv


  Mars 2016 Desember 2014 Juli 2014 Mai 2014 April 2014

  Siste innlegg


  020316 Hvorfor Vegansk ? - for dyrene, miljøet, oss selv og helsa ~ Ny viking/middelalderkjole ~ ~ Sunnmøre Middeladerfestival ~ ~ 17 Mai 2014 ~ ~ Raw bringebærkake ~ ~ Den hemmelige dalen ~ Frisk start Ny blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits