050516 Oppdatering (Marauriel ~ Magic is everywhere, in the sea, in the sky, in the woods, in you)
Forside Add meg Om meg Kontakt

050516 Oppdatering
Da var det omsider blitt Mai. Mai, en fantastisk nydelig måned da alt virkelig blir irrgrønt og det  går mot sommer. Forventingene bobler og håper  vokser med sola og alle blomstene. Og  det gjør  det litt mer levelig å ha ME. Selv om høsten alltid vil ta opp en spesiell plass i mitt hjerte.  I det siste har jeg følt at jeg har fått mange gode dager, hatt mange fine opplevelser og  møte med mennesker. Følt meg takknemlig over det som skjer meg og godheten jeg møter i andre, for de fine vennene jeg har. Den seirer alltid til slutt, godheten. Og så glad overmange små ting generelt.  Så i dag har jeg en veldig laidback, avslappet dag for å lade  opp batteriene, skal se nyeste episoden av Game of thrones. Jeg prøver å stole på håpet,  stole på reisen, rett og slett, jeg føler meg stolt av meg  selv for det jeg  gjør. Mange ting å glede seg til for meg nå for tiden.

Gikk på en nydelig fjelltur opp til Sjurvarden fra en ny rute på framsiden av fjellet sammen med bestekompisen den 1 Mai. Ikke langt fra der pappa bor. Kjempefin og idyllisk dalmed løvskog og med skogbunn dekket av hvitveis og kusymrer.

Lite slår den storslåtte utsikten på toppen. Ser langt utover havet. <3

Dagen før hadde jeg lagd en rawfood kake i anledning Beltane/Walpurgis (Valborgsnatt)/1.Mai. Aldri prøvd  denne før og den ble veldig frisk og god.  Det er altså en rå sitronkake laget av nøtter, kokos og  naturlig søtning, og såklart sitron. Pyntet med finfine kusymrer og bringebær. Må nok pefeksjonerest litt til men fornøyd med resultatet. Elsker virkelig å lage rawfood kaker.

Kvelden og natt til 1.Mai storkoste jeg meg medmeg selv og den ene pusen min, Peder utenfor huset og tente bål og bare nøt kvelden og natten. Med litt drikke til såklart, hehe.

Mat jeg lagde den 30 April, potet og kidneybønneburgere jeg hadde liggende, potetbåter (ja,jeg er glad i potet, haha), salat og  ramsløksdressing med havrerømme.

Fant nemlig litt Ramsløk på ramsløkstedet mitt på Averøya. Ikke så store blader enda men det har sikkert blitt mye mer nå og i tiden framover, skal tilbake å plukke mer. Ramsløk er blitt en ganske populær vill plante å plukke. Den er til og med etterpsurt hos kokker og blir regnet som norsk gourmedmat. Kjempegod å lage feks pesto av eller pure så har man hele året.
Plukket litt med meg likevel.

Føles ellers ut som ting går i riktig retning for meg og håper det er riktig.

Her er et antrekksbilde fra denne uka.


> Liker du Mai ? Har du gjort noe fint i det siste ?

 

 

///
 

 • 2 kommentarer


  Naviana07.05.2016 kl.23:37

  Fine bilder :) Vakre hvitveisskoger er en gave!
  Marina Aurora10.05.2016 kl.15:47

  Naviana: Indeed <3

  Skriv en ny kommentar

  Marina Aurora

  Marina Aurora

  Jeg er Marina, en liten huldre/alveskapning som på en eller annen måte har forfjamse seg inn i menneskers samfunn. Jeg bestemte meg for å ha denne bloggen oppe for å skrive litt om det som opptar meg, om det som bringer glede og lys i dagene mine, om turer og naturopplevelser som gir meg mye mening og alt annet jeg kommer på og føler for. Jeg sliter for tiden med mye fysiske og plagsomme symtomer, og utmattelse som mest sannsylig og med høy sikkerhet er den trassige tilstanden M.E. Derfor tenkte jeg å holde oppe denne bloggen for å få ut litt som ligger på hjertet eller skrivetrang i tider jeg ikke klarer å gjøre alt for mye annet eller når jeg ikke føler meg på topp. Jeg har gode dager og dårlige dager og de gode dagene setter jeg pris på mer enn noe annet. Jeg er ellers veldig intressert i historie, kultur, kunst, folklore, vegansk mat, musikk, naturen og turopplevelser, dyr, hekseri og mye annet. ~

  Follow on Bloglovin

  Kategorier


  Blogg Diverse Film og Litteratur Historiske opplevelser Kreativitet og kunst Mat og oppskrifter Natur Om meg Personlig Turer og naturopplevelser Veganisme

  Arkiv


  Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Desember 2014 Juli 2014 Mai 2014 April 2014

  Siste innlegg


  050516 Oppdatering ~ Loppemarkedfunn ~ Smerter ~ De første ville vekstene og i det siste Ikke den jeg er 060416 ~ Mat den siste tiden ~ Vårens begynnelse ~ Mitt ideelle framtidige drømmehus/sted Filmanbefaling: "Splash" (1984)

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits